Trollbeads konceptas

Trollbeads konceptas

Trollbeads pirmieji pasaulyje sukūrė „karoliukas ant grandinėlės“ juvelyrikos konceptą, kuris suteikia galimybę moterims ir vyrams susikurti papuošalus, kurie atspindėtų jų asmenybę, įamžintų prisiminimus bei istorijas.

Mes tikime, jog mūsų gyvenimas sudarytas iš istorijų, prisiminimų bei akimirkų, tad Trollbeads suteikia Jums galimybę juos įamžinti ir nešiotis visada su savimi.

 

1 ŽINGSNIS

IŠSIRINKITE PAGRINDĄ

Apyrankė, grandinėlė, vėrinys ar žiedas - visai nesvarbu! Išsirinkite tai, ką galėsite papuošti Trollbeads karoliukais.

 

2 ŽINGSNIS

VERKITE KAROLIUKUS

Ar švenčiate ypatingą progą? O gal Jūsų prisiminimus puošia nuotykių pilna kelionė, mylimas žmogus ar įvykis, kurio negalite pamiršti? Visoms progoms rasite tinkamą Trollbeads karoliuką!

 

 

3 ŽINGSNIS

UŽBAIKITE UŽSEGIMU

Apyrankėms bei grandinėlėms reikalingi užsegimai. Jeigu pasirinkote „Bangle“ tipo apyrankę - nepamirškite „stabdžiukų“, kurie neleis Jūsų karoliukams nukristi.

 

 

Derinkite karoliukus pagal spalvą, stilių, metų laiką, aprangą ar net nuotaiką ir būkite unikalūs! Nuolat atraskite naujus derinius, pridedant kūrybingų ir žaismingų elementų ar keičiant karoliukus vietomis. Būtent ši įvairovė ir universalumas sukuria unikalią Trollbeads patirtį.